Wie is Flexje?

Flexje, dat ben ik.

In het dagelijks leven noemen de mensen me Flex of gewoon Katrien. Ik luister naar beide namen.

Sinds 18 juni 2011 mag ik mij het gelukkige vrouwtje van mijn echtgenoot noemen.
Is op 19 juli 2012 de trotse mama van Lieselot geworden. En zo te zien heeft dat meisje net zo veel geduld als de mama, want 't was eigenlijk een eind augustus-kindje. ;)
Op 13 januari 2014 werd ik voor de tweede keer mama. Een broertje voor Lieselot... Onze kleine Thijs. En hij lijkt nog minder geduld dan zijn zus te hebben, want hij was pas voor half maart uitgerekend.
Op 14 september 2015 kwam Daan er bij. Een tweede zoontje voor ons... Een broertje voor Lieselot en Thijs. Daan had wat meer geduld dan zijn voorgangers. Hij kwam op 38 weken tevoorschijn.

Ik studeerde af als kleuteronderwijzeres (maar die naam vind ik wat lang en noem mezelf gewoon graag kleuterjuf). Creativiteit kan je bij mij dus een passie noemen.
Hopend op een eigen klasje, maar momenteel zeer tevreden met de vervangingen die ik doe.
Toen ik 30 werd, studeerde ik nog een jaartje bij. Zodat ik me niet alleen kleuterjuf mag noemen, maar ook leerkracht in het lager onderwijs.

En waarom daar zo'n vrolijk vogeltje op mijn blogheader prijkt? Dat is te danken aan Els Westhovens.
Sinds mijn man en ik gehuwd zijn, ben ik het voor vogeltjes beginnen te hebben. En ik heb echt geen idee waarom, want ik ben baasje van twee katten... en die lusten vogeltjes rauw.

Mijn twee jongens Bavo en Timo zal je dan ook geregeld zien verschijnen hier op de blog. Ik heb nog nooit zulke lieve schatten gekend (maar ze kunnen soms ook de bengel uit hangen!).

Ik wens jullie nog veel lees- en kijkplezier toe!

Flexje a.k.a Katrien