zondag 14 november 2010

Foto's van mijn eerste stappen in de naaiwereld...

Een basis-setje... Start naar een nieuwe creatieve uitdaging... :)
De schaar is ondertussen een paarse geworden. Ik had bij de aankoop niet zo opgelet of het een links of een rechtshandige was... en het was dus een linkshandige! Niet zo gemakkelijk om mee te knippen als je rechtshandig bent. ;)

En zo werd het eerste werkje geboren... Ja ik weet het er hangt nog een draadje aan, maar dat is ondertussen wijselijk weggeknipt.
Maar na dit werkje volgden er nog vele meer...


 


 En er zal gegarandeerd meer volgen... Maar dan niet zo chaotisch als nu op de blog... :)
Nog een beetje zoeken hoe je hier veel gemakkelijker foto's kan opzetten.4 opmerkingen:

 1. Amaai, dat is al een serieuze collectie afgewerkte dingetjes! Dat groene (wikkel?)truitje vind ik schitterend. Ik ben benieuwd wat je hier nog allemaal gaat laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mercikes... Ben ook echt wel trots op het groene wikkeltruitje... Ook al zit het paarse (de tweede versie) ietsje beter... :)
  Enne trouwens een poepsimpel patroon... Klaar op max 1u30. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Flexje, leuke blog! seg ik zie hier toevallig tussen je afgewerkte naaistukken iets staan dat ik nooit afgewerkt kreeg... Dat assymetrische tricot rokje uit knipmode! Ik heb mijn stof geknipt, maar toen ik het in mekaar wou zetten paste dat totaal niet in mekaar! Klopte dat patroon bij jou? Of heb je ook veel aanpassingen moeten doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, merk nu pas dat je een hele tijd terug hier iets geplaatst hebt... :)
  Het paste volledig in elkaar. Het was wel even puzzelen bij dat bochtenwerk, maar je moet ze tegen de richting in (slecht uitgelegd) op elkaar leggen en doen passen. Het lukt echt wel hoor...
  Alleen die rek mee instikken, dat vond ik verschrikkelijk en daar zou ik toch wel eens wat uitleg op moeten krijgen, want dat lukt me niet...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)