donderdag 18 augustus 2011

Het laatste van het laatste restje stof... :)

Bezig aan een kleedje uit een restje... Ik wou er dolgraag het peuterkleedje van Van Katoen mee maken... Maar 't was net niet genoeg. Maar voor het A-lijntje van Burda maat 68 wel... Ook eentje om opzij te houden zeker? :)

Maar gisteren op Etsy vond ik... Jawel het stofje... En ik heb het besteld! :) Voor de eerste keer...
Ik ben superbenieuwd naar hoe het gaat toekomen... en vooral wanneer... :) Want ik blijf met een leuk ideetje zitten voor dat peuterkleedje... :)

En dit is wat geknipt werd... En straks als ik helemaal klaar ben, plaats ik hier ook nog het fotootje van hoe het er uitziet als het af is... Moet enkel nog knoopsgaten maken en knoopjes aannaaien! :)


Wat doe je anders met zo'n weer??


5 opmerkingen:

 1. ziet er nu al super gaaf uit! ben heel benieuwd naar het eind resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn dochter heeft hier ook een kleedje uit, geweldig schoon hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het het kabouterstofje dat je op Etsy vond? Dat vind ik schitterend ... ( ik heb trouwens cake gebakken, iets wat we hier normaal alleen in de winter doen ... )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nee dat is het restje dat ik nog had... :) gekocht bij Noeks... Maar ik heb op Etsy wel ettelijke metertjes gevonden... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb het gisteren niet afgekregen, kreeg een kleine blikseminslag en heb hem door mijn elleboog gehad. Gelukkig niets aan over gehouden, direct via de blote voeten ontladen in de beton...

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)