zaterdag 1 oktober 2011

Tag, you're it!

Ik werd getagd door Fee! en Piepow ...


Dus nu moet ik 10 dingen over mezelf vertellen... en daarna enkele bloggers taggen... die op hun beurt ook weer iets over zichzelf mogen vertellen...

1. Ik ben 26 en sinds 18 juni 2011 de gelukkige vrouw van mijne man. :)

2. We zorgen in ons (nu nog) nederig huisje voor 2 lieve katertjes Timo en Bavo.

3. Begin juli 2010 ben ik op cursus gegaan om te leren naaien... en sindsdien laat het mij niet meer los.
Ik ben dan ook op zoek gegaan naar naailessen en vond dit bij ons Ildadee, waar ik sinds november 2010 vrolijk naar de les ga... en mezelf steeds weer in moeilijkheden werk. :) Bruidsmeisjesjurken, jurkje van modemerk namaken... :)

4. Wij zitten in extreme verbouwingen... en wonen bijgevolg dus op een ruwbouw.
Maar er zit schot in de zaak en binnen enkele maanden weten we nog niet meer wat het is om zonder een kraan of degelijke elektriciteit te leven. :)

5. Ik begin het bij puntje 5 al moeilijk te krijgen om 10 dingen over mezelf te schrijven... Maar ik kom wel nog op iets :p

6. Ik ben een regelrechte chaoot! :) Maar elke chaoot heeft structuur... in zijn of hare rommel! :) Dus ik kan wel echt heel boos worden als de man mijn rommel opruimt, want dan vind ik effectief niets meer terug!

7. Ik hou van tam zijn... eens lekker lui, niets te doen... En bovenal... Ik val elke avond als een baksteen in slaap! :) Heerlijk vind ik dat... iets nodig om in slaap te geraken, nope bibi heeft een goede natuurlijke omgang met hare slaap. :)

8. Ik ben een koppige... meestal als ik iets wil, zal het zijn zoals ik het wil... soms ben ik mezelf daar heel dankbaar voor, maar soms vind ik het ook een vervelende eigenschap. Maar ieder zal zijne weg er wel in vinden zeker? :)

9. Ik droom van een gezinnetje met 3 (of misschien toch eentje meer) kinderen... een lekkere mengelmoes... als ik tenminste maar 1 dochtertje heb, ben ik al heel blij (kleedjes en rokjes zijn nu eenmaal het leukste om te maken!) :).

10. Ik ben afgestudeerd als kleuterjuf... en blijf me ook goed voelen in het onderwijs. Ik heb ondertussen al elk jaar veel geluk gehad met werk vinden... Namelijk 2 jaar in Walloniƫ gewerkt (3de en 4de leerjaar), 2 jaar in een Freinetschool (oudste kleuters) en dit jaar werk ik in het buitengewoon onderwijs... Ik hou er van om bij te leren en telkens een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ook al kan ik er soms heel erg onzeker over worden. Ik ben blij met mijn keuzes die ik maak. Van overal wil ik wat geproefd hebben... Dat bewees ik al in mijn opleiding, waar ik 3 maanden naar Spanje ben gegaan om in een bi-lingual-school les te geven... :)
Enne... ik geef lak aan het TADD en vaste benoemingen-systeem... Ergens een vaste plek hoeft voor mij nu nog niet... laat mij maar bijleren, genieten en telkens iets nieuws te doen hebben... :)

Zo ik denk dat ik nu wel genoeg over mezelf heb gezegd...

Over wie zou ik meer willen weten...

Joppe
Elisanna
Creatinneling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)