dinsdag 8 november 2011

Nu wordt het echt deprimerend...

Vandaag ook nog eens slecht en zeer vervelend nieuws van onze ramenfirma gekregen... Zijn onze 7 jaar ongeluk plots ingegaan, zo vlak na de trouw??

Juli, augustus, september... hebben wij contacten met hen gehad. Telkens kwam er uit dat we 6 weken op onze ramen moesten wachten voor plaatsing, zodra ze besteld waren... Eind september het nieuws dat ze besteld zijn. En dus eind november er zullen geplaatst worden.
Maar wat gebeurde er vandaag?
Jep, ze wisten ons te zeggen dat we wel eerst een voorschot moeten betalen en dat als wij dat niet doen, ze niet in productie worden gebracht. En dat als wij dat nu nog doen, de productie wordt gestart en dus de ramen worden geleverd en geplaatst midden januari! Kan je dat geloven...
Nooit hebben zij dit aangehaald en nu plots... in bijna midden november komen ze hier mee af!

Waarom heb ik niet gewoon mijn voorgevoel gevolgd?

Morgen een andere firma... Eentje waar ik een ontzettend goed gevoel bij had. Maar waar we ons kleurtje niet konden vastkrijgen... Wel ze kunnen me wat, die anderen.
Laten we hopen dat we nog een goede regeling kunnen treffen... Want nu ben ik al die bouwperikelen echt zat!

5 opmerkingen:

 1. Toch niet bij Kwadro, want daar ben ik zeer content van?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zit jullie niet mee hé, ocharme, ik krijg al de kriebels als ik het lees, laat staan dat ik het zelf zou meemaken. Veel succes bij de nieuwe firma!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nope niet Kwadro... Habitat... Peter had een goed gevoel bij hen. Ik niet onmiddellijk... Ge kunt beter een vrouw haar intuïtie volgen he... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niet teveel blijven piekeren want dan word je zot.

  Helpt het als ik zeg "je bent niet alleen in je bouwperikelen?!" ?

  Ook wij zijn helaas niet gespaard gebleven van behoorlijk wat tegenslag tijdens de bouw van ons huis. Normaal zouden we eind oktober erin zitten maar we mogen al blij zijn als we er dit jaar er nog in geraken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. We weten dat we niet alleen zijn. De info die we dan krijgen is dan ook heel erg nuttig. ;)

  Soms is het gewoon wat veel op elkaar... ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)