dinsdag 6 november 2012

En nr 2...

voor Lieselot is ook af... :)

Voorlopig even geen kruippakjes meer onder de naaimachine na het deze. Ik heb er mijn amusement mee gehad... Maar nu is het weer tijd voor iets anders... (Een rokje voor mezelf!!!)

Stof, boordstof en patroon bij www.bambiblauw.be

12 opmerkingen:

 1. Schoontje! Heb je ook een aan-foto? K ben ns curieus of t girly genoeg is, dan ga ik het ook proberen... (Btw, kan je er ook voor zorgen dat ik met mijn naam en url kan reageren, nu moet ik mijn google-profiel gebruiken)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik weet niet hoe ik dat moet instellen...

   zal eens een aan-foto posten...

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Ik vind het stofje super en zo'n pakje is altijd schattig als er zo'n mollig klein ding in zit hé. Jammer dat die periode voor mij voorbij is... Je moet er eens een fotootje opzetten met jouw dochter er in. Dan kunnen we zien hoe het staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan!
  Mooi stofje hè...
  heb dat hier ook liggen, maar durfde er niet aan te beginnen.
  Tot nu dan=veel te mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Flexje, is het een haalbaar project voor een semi-beginneling? Of heb je er best wel wat ervaring voor nodig? Heb je het met je naaimachine gedaan of met een overlock?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een deel met mijn overlock gedaan. De biezen heb ik er biais-gewijs opgestikt met mijn naaimachine en tweelingnaald. Op zich een haalbaar projectje. Maar als het je eerste naaiwerkje is, zou ik eerst toch even iets anders oefenen. ;)

   Verwijderen
  2. Wat bedoel je eigenlijk met semi-beginneling? Welke technieken heb je al gedaan?

   Verwijderen
  3. Heb al wel wat spullen genaaid, maar nog nooit tricot. Dat bedoel ik met semi-beginneling. En bijgevolg ook geen overlock...

   Verwijderen
  4. Een overlock is niet noodzakelijk he... paar testlapjes proberen en dan eraan beginnen ;)

   Verwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)