maandag 9 september 2013

Speedy...

nee, niet Gonzalez... De speedy girl van ottobre... :)

Ik doe geregeld mee aan swapjes in een groepje waar allemaal mama's zitten met een kindje van de leeftijd van Lieselot. Handig! :)
En dit keer moest ik voor een meisje iets maken... (eigenlijk nog niets voor een jongen moeten maken, dat zou nog eens een uitdaging worden. :p )

Ik maakte het alombekende hobo-sackje op mijn eigen manier... 2 stofjes, een beetje flock... :)
En daarin stak ik een cadeaubon en een speedy girl-jurkje... :)

Er was sprake van framilon-band te gebruiken, maar deze heb ik niet gebruikt. Om eerlijk te zijn, ik weet niet hoe ik het moet gebruiken (projectje voor de naailes!) en ik heb het dus met de hand gerimpeld... Omdat ik dat wel kan... :p
Waarschijnlijk bespaart framilon-band tijd... maar aangezien ik niet weet hoe het te gebruiken, zou ik meer tijd verloren hebben... :p

En laat tijd nu niet echt mijn sterkste kant zijn... haha!


 

En omdat we dan toch in cadeautjesmodus zijn... Dit kruippakje maakte ik nog voor een klein baby-meisje waar we gisteren op bezoek waren op de babyborrel. En ook een patroontje uit een ottobre... Ik weet dat het Villikko heet. :)


Tegenwoordig met maatlabeltjes... :)

3 opmerkingen:

 1. zeer mooi stofje van het jurkje.
  Mooi met het gele accent.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe krijg je de bies mooi en zonder dikke naden,onderaan de sluiting met drukknopen,aan de pijpjes? Hoe werk jij die af?

  Groeten, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stik alles eerst op en laat onderaan de pijpjes een cm of 2 over. Dat vouw ik dan mooi om en naai ik vast met de hand.

   Verwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)