vrijdag 17 februari 2012

Smossers-tijd!

De eerste (gelukte) slab rolde vorige week vrijdag onder mijn naaimachine vandaan... En het kriebelt al direct om er nog HEEL VEEL bij te maken!
Gewoon leuke (restjes) stof ter beschikking stellen en we hebben een reeks originele slabjes voor dat kleine mensje... :)

En wat hebben we geleerd bij Ildadee?? Hoekjes met biais afwerken, hoe een slab te tekenen (maar maten daar blijf ik echt geen goeie in...), hoe lang de koordjes moeten zijn en hoe je gemakkelijk biais rond twee lagen kan leggen (eerst alles eventjes aan elkaar zigzaggen met de slechte kanten op elkaar).

En na deze... maak ik eerst eventjes eentje voor iemand anders... Nu wordt een geboortepakketje samenstellen nog leuker! :)Stoffen... Handdoek Wibra (Ildadee), stofje van bij Pauli en biais bij de Veritas.

Oh en vertelde ik al dat er ondertussen stilletjes aan vloerverwarming in ons huisje komt? Op het 'dooie' gemak gaat het vooruit... Mijne man, die kan er wat van!
6 opmerkingen:

 1. Fijn dat de werken wat vooruit gaan in het huis! Maar ook mama deed goed haar best met mooie slabbetjes als resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx :) De papa, ja die kan er echt wel wat van... blij dat hij zo'n motivatie heeft. (En het technische inzicht.) ;)

   Verwijderen
 2. Proficiat met het kleine buikwondertje!!
  mooi slabbetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan, dat slabbetje!

  En proficiat met dat kleine kindje in jouw buik! Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)