zaterdag 3 maart 2012

Het overslagtruitje...

Eindelijk af... Beetje getreuzeld, waardoor het wat langer duurde vooraleer het af was. Want eigenlijk had ik het thuis ook wel afgekregen. Maar toch... Wel heel veel bijgeleerd. O.a. hoe tricotbiais aan te zetten, tricotbiais in de mouwtjes stikken (ik deed het altijd op een moeilijke manier, waardoor het nooit goed zat), een knoopje insteken met de prym-tang, ... Jep ik ben tevreden!

Ons kleintje zal schitteren in dit truitje... :)
En aangezien het een uniseks stofje is, kan het nog alle kanten op... ;) Tegen dat we het geslacht weten, flock ik er de naam met glitters (meisje) of met floere flock (jongen) op.9 opmerkingen:

 1. Mooi mooi mooi, doe zo verder :)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh mooi! ne mens zou er zowaar een baby voor in huis nemen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo schattig! Da zou ik ook wel willen maken als er een baby op komst was :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooi hoor, gebruikte je een bestaand patroontje? En die biais ziet er super afgewerkt uit, je mag je tricks altijd eens verklappen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Patroontje komt uit knippie 2 van 2011. De biais heb ik via Hilde leren afwerken. Aan de hoekjes (bij de overslag) vasthechten/dichtmaken met onzichtbare handsteek. Bij de mouwtjes eerst kringetje sluiten en dan pas aanhechten.
   Bij het mouwtje leerde ik ook van binnen uit werken. Normaal deed ik dat altijd langs buiten, maar dan is het een gesukkel en gedoe...

   Verwijderen
 5. Heel schattig! Jullie boeleke wordt zeker een ster!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)