dinsdag 8 februari 2011

Mijn nieuw vriendinnetje... :)

Ik kon het niet laten... Nu het naaien me toch zoveel plezier doet en ik er echt wel zeker van ben dat ik dit graag doe, moest ik mezelf gewoon een nieuwe machine aanschaffen. Eentje die veel gemakkelijker tricot-stoffen zal aannemen... eentje die een tweelingnaald kan bedienen... eentje die knoopsgaten kan maken... eentje die meer steken heeft... eentje die... en zo kan ik misschien doorgaan.

Maar mijn Bonneke ga ik toch wel af en toe nog gebruiken. Gewoon omdat het mijn eerste kennismaking met een naaimachine was en omdat ik hem van mijn peter kreeg. Ik denk niet dat ik hem ooit zal kunnen wegdoen. Dat zijn dan misschien weer die typische kleuterjuf-trekjes?

De nieuwe machine... Ze verdient toch ook wel een beetje aandacht, niet?
Het is een Bernette 82e. Eerst wou ik een veel simpeler model, maar toen ik in het winkeltje 't naaidoosje kreeg te zien wat de verschillen waren, had ik het budget er wel voor over en lijkt het me geen slechte aankoop.
Of ik ooit een betere machine (lees duurdere) nodig ga hebben, dat zien we wel binnen enkele jaren.

Maar dus hier de foto's die mijn avond vandaag helemaal af maakten...

De foto is niet superduidelijk, maar de camera is dan ook niet echt geweldig... :) Met flits zie je de naaimachine amper staan, zonder flits moet ik zorgen dat ik niet beweeg... Maar als je honger hebt, tja dan tril je... :)

Ik ga hem alvast vanavond uitproberen! :)

8 opmerkingen:

 1. Amai, heel veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Merci... dat is eentje van de to-do eraf he... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeeh! Veel plezier met je nieuwe speelgoedje! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gaat mij zeker lukken... Alleen ff inspiratieloos over wat ik eens zal naaien... Maar in de krokus wacht haar een grote test! :) Dat herfst/winterkleedje dat voor de lente af moet! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel succes ermee! Laat die creaties nu maar komen....

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)