donderdag 28 juli 2011

Updateje van de werken...

Hier alvast een update van wat we nu allemaal nog gedaan hebben... De isolatie is toegekomen en we zijn die dan ook al beginnen te plaatsen waar we het al konden.
Beneden in de toekomstige berging wordt (nu vandaag) een schouw afgebroken... En stinken dat die doet... Er heeft daar ooit een schouwbrand geweest (hebben we ontdekt)...
En maandag... kwam de postbode met een pakketje van stad Scherpenheuvel-Zichem... Enne... het was een heel leuk pakketje... :)
En dan werden er ook nog eens een 5-tal remorken vol afval naar het containerpark gebracht... Morgen doen we verder! Wat een mens in 50 jaar tijd kan verzamelen! Jonges toch!!

Enkele foto's ter visualisatie... :)

Oh ja... dit is momenteel de enige manier om aan water te geraken hier in huis... Jammer genoeg denken we dat het beter is de leiding te vervangen... Dus ik vrees dat het nog langer gaat duren eer we op een mooie en ergonomisch verantwoorde manier water kunnen nemen... :(
Isolatie... En 't was veel! Achterom nog zo'n 4-tal hoge stapels en voor deze twee stapels nog een hoop... Ik hoop dat het goed berekend werd... :)


Het goede nieuws van maandag 25 juli! Yeah... Ons huisje wordt echt ons droomplekje dankzij 't stad! :)
En zo zal het de komende jaren nog wel even doorgaan zeker... :) Nu ff toch het grootste deel stof wegwerken... Want vanavond krijgen we bezoek over onze stoffige vloer... :)

3 opmerkingen:

 1. En jullie wonen daar ondertussen / ergens tussen? Chapeau!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeer herkenbaar! Bij ons moest de plakker nog komen, we hadden geen deuren en geen trap naar boven toen kind 1 net rondliep en baby 2 geboren werd. Een mens vraagt zich nu af : "Hoe deed ik dat toen?"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeps ondertussen wonen we tussen de rommel en het stof... En met momenten is het om wanhopig van te worden, maar aan de andere kant heeft het ook wel iets...
  We vrezen alleen voor de winter.

  Joppe: gelukkig hebben we nog geen kinderen (ik sta te springen om er aan te beginnen, maar ik denk dat ik het in deze situatie toch nog eventjes laat wachten...)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)