donderdag 27 oktober 2011

Ik wou...

dat ik eens over de volledige lijn positief kon praten over onze verbouwingen, maar 't is ons weer niet gegund.
Alles wat mis kan lopen, lijkt mis te lopen. :(

Ale bijna alles... Van de metselwerken zijn we tot nu toe uiterst tevreden. Op een week tijd hadden ze alles uitgevoerd wat ze moesten doen. Zelfs op zaterdag zijn ze komen werken! En onze nieuwe garage staat er al (ale de binnenmuren toch).
Maar over de houtskelet wil ik mijn mond al bijna niet meer openbreken. Het valt ons dik tegen...
Dankzij de buurman was alles al met een week vertraagd en konden we er nog inkomen dat de aannemer dan zou starten in de week van 17 oktober (ipv de week van 10 oktober zoals eerst gepland). Maar dan krijg je data door en komt er gewoon niets in orde!
Wij maar wachten en te horen krijgen via de andere aannemer (onze metser) dat ze pas de woensdag er op zullen beginnen... dus gisteren eigenlijk! En denk jij dat er hier ondertussen op donderdagavond ook al maar iets aan de situatie veranderd is?
Neen... wanhoop en wantrouwen, dat groeit er hier met de moment!
En dan krijg je nog het bericht dat het deze winter hoogstwaarschijnlijk een horrorwinter zal worden... Ooooh help! Maar wie wil er nu huurders in zijn of haar appartement voor maximum 2 of 3 maanden??
Laat staan wat dat voor ons financieel zal betekenen...

Gelukkig hebben we een plan B klaar... ik hoop dat de aannemer beseft dat het voor ons een heel goed plan is, maar voor hem een zeer slecht!

5 opmerkingen:

 1. Ben nieuwsgierig naar dat plan B... Een huizenruil met de aannemer tot de verbouwing rond is? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 't Is een zeer goed plan... neem dat maar van mij aan. Ze zullen Katrien a.k.a. Flexje nog leren kennen... ;) Wie mij wakker schudt... :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier is er eindelijk een einde aan de horror; wij hebben eindelijk een vloer; het kamperen in de bureau is na 3 maand voorbij.
  Veel sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik duim voor jullie dat alles toch nog in orde komt!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)