zondag 14 oktober 2012

Een kruippakje...

Niet voor die van ons... Maar voor de pasgeboren dochter van Marie... ;)

11 oktober 2012 zag zij het levenslicht.

In de zomer maakte ik een kruippakje met korte pijpen en mouwen voor Lieselot. En Marie was daar ook en liet blijken dat ze het stofje supervond... Door te zeggen 'Ik mag dat pakje na jouw kleintje ook lenen he?'. 't Zal niet nodig zijn om iets te lenen, want ik maakte zowaar een nieuw kruippakje, maar dit keer met lange mouwen en pijpen.

Het patroon komt van Bambiblauw, een patroontje van MiniKrea. Bij het maken van het kruippakje, vond ik wel dat de romp wat lang was. Maar dat hebben we mooi gecorrigeerd.
Ik ben persoonlijk trots op dit stuk, aangezien ik voor de eerste keer die tricot-biais 'perfect' heb aangenaaid. Ik doe dat eigenlijk steeds liever en liever, zo'n biais aanzetten... Het geeft ook zo'n mooi resultaat! ;)

Het stofje kocht ik eens met een groepje aan bij Pippilottas. Ik vind het nog steeds een pracht van een stofje. Zo'n heldere kleur!

Maar goed, genoeg gezaagd... Enkele foto's... Ik deed het aan onze Lieselot aan, maar euhm... Een trotse mama, die het een beetje druk had... die vergeet uiteraard daar een leuke foto van te nemen!

Sja... Marie weet wat doen! :p
9 opmerkingen:

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)