zondag 21 oktober 2012

Ons huis...

da's lang geleden zeker dat u daar iets over las op mijn blog?

Dat zit hier goed he... Het dak is door een andere firma herstelt en ziet er schitterend uit. Ik zal u de details van het openbreken maar besparen. We kunnen alleen maar zeggen dat de situatie erger was dan we eerst dachten.

Maar boven, daar leven wij in echte kamers. Als in 'met witte muren en verwarming en vloer!'
En ondertussen... u gelooft het of niet, staan er deuren in onze slaapkamer en die van de dochter!

Schoon deuren... ge beseft ineens weer wat voor iets nuttigs een deur kan zijn!

En dan beneden, daar leven we op de tegels... en daar ligt werkende vloerverwarming... en de plaats waar de keuken komt te staan, die ziet er al wit uit. Nog een paar afwerkingskes en de keuken kan er geplaatst worden (half november werd ons medegedeeld)...
Oh wat kijk ik er naar uit om terug een keukenprinses te mogen zijn... En om in die zonovergoten hoek van het huis ons ontbijtje, middagmaal en avondeten te mogen verslinden... *droom* Nog even tandjes bijten!

Ge ziet het he... Nog een plafond en beeldt u die prachtige keuken al maar eens in... :p En dat raam geeft dan ook nog eens schoon zicht op onze weelderige tuin... Mmmmh... Da's echt om van te dromen! :)

Nu ligt het weer heel even stil... Maar rond kerst hoop ik u een virtuele rondleiding doorheen een zo goed als afgewerkt huis te kunnen geven... ;)


2 opmerkingen:

 1. Die deuren lijken heel erg op de onze ... Schoon! En de afwerking ervan, de chambrangs gelijk we zeggen, zijn identiek ;-) Maar inderdaad, afgewerkt of niet, een deur in een gat is een heel ander zicht! En als je echt behoefte hebt aan keukenprinses wezen ... je mag mijn keuken komen lenen. Als ik daarna mee mag eten uiteraard ...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :) ach ja... 't heeft zijn charmes zeggen 'ze'... :p
   de keuken wordt half december geplaatst... vertraging nr??? ik kan het al niet meer bijhouden!

   Verwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)