donderdag 4 september 2014

Mijnen cowboy...

wordt elke dag een beetje groter... (en geeft de mama elke dag een beetje minder tijd... Lang geleden dat ik me nog liet horen in blog-land, niet?)

Hij doet het goed... Mijne prematuur, een echt vechtertje... Eentje dat zich vooral heel erg graag laat horen. De zus roept soms zelfs 'neen!', als hij zijn keel weer even openzet... ;)

Een lachebekje met momenten... Af en toe met een verlegen touch... Eentje dat graag en veel beweegt... Lekker stoer, maar toch ook een echte knuffelaar! :)

Sinds gisteren ook richting de kinderopvang. En dat doen we in stijl (is het niet dat ik al 2 dagen in vertraging ben)... Met een zakje voor de reservekleertjes... :)

Een stofje van Michael Miller dat ik ver voor zijn geboorte (eigenlijk tijdens de zwangerschap van de grote zus) kocht. Gecombineerd met mijn favoriete merk van biais... En een prachtige effen katoenen stof van bij Spriffels... Ik moet zeggen dat het toch telkens opnieuw schrik hebben is voor de kwaliteit van effen katoen. Ik ben niet zo snel tevreden. Maar toen ik met dit stofje begon te werken dacht ik 'WAUW'... Degelijk, dat voel je direct als je het nog maar aanraakt in de winkel (online is een beetje moeilijk)... En dus ook heerlijk om te bewerken... En dan zullen we nog maar niet spreken van de grote keuze aan kleuren! :) Van paarsblauw, tot koningsblauw, tot appelblauwzeegroen... naar oranje, zongeel, ... Just love it!


Hier is dat kleine ventje... Ondertussen al bijna 8 maanden oud... :)

1 opmerking:

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)