zaterdag 18 december 2010

Work in Progress!

Na 2 dagen uitzieken heb ik de moed weer gevonden om achter ons Bonneke te kruipen... En zowel zij als ik hebben er zin in!
Begonnen aan de 17 tasjes die naar dit modelletje worden gemaakt. Maar om het mezelf gemakkelijk te maken en om niet de moed te verliezen heb ik het iets of wat veranderd.
Het blijft hetzelfde principe, alleen de Franse naden heb ik weggewerkt en ik heb er een tussenmaat van gemaakt. Want uiteindelijk is het vooral de bedoeling om de kinderen hun prachtige schilder, teken, kleur, ... -werkjes er in te steken. Wat me toch weer een heel werk zal besparen om plastic zakken bij de vleet aan te vragen bij ouders en me niet dood te moeten ergeren aan te kleine, te grote... zakken.

Om het even kort te schetsen... Hier zijn we al geraakt... Mijn wiskunde-lerares zou trots op me geweest zijn en had geen ontelbare grijze haren moeten bijkweken tijdens al die jaren dat het mij niet lukte... Je ziet, interesse maakt een wiskundig mens! Lang leve het levend rekenen!

Berekening van hoeveel keer ik een lap stof moet kopen... :)

Het omgevormde kringlooptasje... Ben er zelf best trots op :)
Allemaal voorzakjes uit restjes stof... :) Happy me!

6 opmerkingen:

 1. Amai, ik ken een heel gelukkig klasje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ook ;) Ondertussen zijn alle voorzakjes af en alle draagriempjes... Nu nog de tassen, maar de draad raakt stilaan op... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. allezzz ik wil ze allemaal tesamen zien!!!!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amaai, das plezant om te zien!!! Ook nog een foto plaatsen van alle zakjes samen, hè. Tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zal ik doen... Hopend dat ik een werkend fototoestel vind... :)
  Maar ze zijn af en ik ben er best trots op! 17 zakjes, waarvan eentje de klas niet meer zal terugzien... :( één van mijn kindjes gaat jammer genoeg weg... :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah en Eloleo... Ik wou graag een foto op je flickr zetten, maar ben daar blijkbaar niet zo'n goede in... Geef me FB, geef me mijn eigen blogje... maar een ander soort lukt me net niet ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)