zaterdag 15 januari 2011

Het GPS-tasje (deel 1)

Vol goede moed begonnen aan het GPS-tasje van Sew Mad. Jep toch het iets moeilijkere tasje gekozen, vol berekeningen om het op maat te maken. Maar uiteindelijk als je je er een uurtje over buigt (met mijn wiskundige kennis toch) dan kom je er wel uit.

Zodra de berekeningen gedaan waren en ik dan ook eerst een patroon uit papier had getekend, ben ik er aan begonnen. Af en toe was het wel eventjes denken. Maar dankzij enkele techniekjes die ik voor dit tasje al had uitgeprobeerd lukte het aardig. Het enige wat ik zelf heb aangepast, is de sluiting. In plaats van velcro heb ik gekozen voor een leuk knoopje. En (nu ben ik heel trots...) mijn allereerste labeltje werd gebruikt! :)

En dan begon het... De GPS kon er in en wat bleek... TE GROOT! Had ik braafjes ietsje meer gerekend om te kunnen stikken, was ik natuurlijk zo slim van er ook nog eens extra naad aan te knippen. Daar zat dus de fout. Maar heel dat tasje terug uit elkaar halen, dat zag ik niet zitten. Peter wou het niet (nochtans paste zijn GPS er perfect in), want hij gebruikt dat toch niet... En ja de zoektocht ging eventjes verder. Bleek dat de zus dezelfde GPS als Peter heeft en die nam het maar al te graag aan... :) Eind goed, al goed! En ik begin morgen weer aan een nieuw tasje!


7 opmerkingen:

 1. alle u zus heeft kunnen profiteren van de situatie :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel mooi en gelukkig is er iemand anders blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem geweldig geworden en je naamlabels super!!!! Waar heb je die vandaan??

  Groeten Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel... :)
  De naamlabels heb ik zoals Ienemiene besteld bij Cotton Trends www.cottontrends.nl
  Goede service! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gedaan hoor! Tof dat je zus er blij mee is...en nu op naar de volgende.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)