vrijdag 10 juni 2011

Fiestango...

Sinds oktober zijn de aanstaande (jep nog voor 8 dagen...) en ik begonnen met een cursus Argentijnse tango... We genoten er van om naar deze lessen te gaan. Er werd een oproep gedaan om mee te dansen met het formatie-team 'Fiestango'... En uit nieuwsgierigheid en toch een beetje met wat durf hebben we besloten mee te doen. Best zwaar als je de beginnerspassen nog niet eens onder de knie hebt. Maar toch ook zo'n uitdaging... En laat dat nu net zijn waar ik toch wel van hou.
4 juni was het (voor ons) eerste optreden op een gezellige tango-avond... Genieten van het klaarmaken, schrikken bij het zien van je spiegelbeeld, de aanstaande al zoekend naar mij tussen al die bijna identieke dames, ... en zenuwen vreten tijdens het optreden... Ik bibberde zo hard, dat ik schrik had dat mijn dot van mijn hoofd zou vliegen... Maar dat is gelukkig niet gebeurd! :)
Achteraf toch een goede zucht van opluchting... Het was zonder vallen en struikelen gelukt! :) Doorgedanst... ook al zaten we eventjes mis (tover dan gewoon een grote lach op je gezicht en alles komt weer goed...).

Na het optreden gingen we dan maar voor de fun mee doen met een wedstrijdje... en boven alle verwachtingen uit... werden we tweede! :) Toch fijn... hihi...
Meer van dat... GRAAG! :)

7 opmerkingen:

 1. Ola! Het ziet er echt professioneel uit, super knap!
  Amai, ik kan je echt niet herkennen op de foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wordt de openingsdans ook zo'n vurige tango? Dan zal het nogal spetteren ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoo spannend allemaal !!! Maar eerlijk, ik ben wel net iets meer benieuwd naar het kleed ...

  Ooh ja, ik doe ook een give away ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er inderdaad heel professioneel uit! Knap!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)