maandag 13 juni 2011

Vrijgezellen... :) En 't was VRIJgezellig... :)

Zaterdag 11 juni... spannend afwachten op die dames die vanalles met me van plan waren om mijn laatste vrijgezellen-weekendje in te palmen... :)
Om 7u30 werd Peter ontvoerd in zijn onderbroek... Een poezenpak werd hem aangedaan... rijlaarzen aan en musketiershoed/degen... :) Meneer was klaar om het hele weekend de gelaarsde kat of Puss uit Shrek te gaan spelen... :)

Alleen afwachten... Wat zouden ze met mij van plan zijn?
Tegen 8u hoor ik wat gestommel op de gang. Bijna zeker dat het de meiden zijn, maar omdat het bleef duren twijfelde ik toch.
En ja plots gerammel aan de deur en 2 meiden vermomd met sjaal over het hoofd die het appartement instormen en me handboeien.
Een derde kwam wat later aan en maakte zich bekend aan de hand van haar stem...
Geblinddoekt... nagels lakken (welke kleur??) schmink (hou je ogen toe!)... En toen mochten de handboeien af... Ik denk dat ik niet voldoende tegenspartelde, liet het maar zijn beloop gaan.
Uiteindelijk geblinddoekt naar beneden gebracht.

De wagen in... En als eerste opdracht een bananencondoom gaan kopen in een wegrestaurant... De man had er ocharme geen en een man achter ons in de rij wist te zeggen dat er wel een condoom-automaat in de heren-wc aanwezig was... Jep verraad anders dat je er daar regelmatig koopt... :p
De toiletmadame begreep niets van mijn verschijning en de vraag naar bananencondooms, maar al gauw vond ik de automaat... en was de eerste opdracht volbracht... :)

En daarna werd ik verder weggereden... tot Diepenbeek... het huis waar Veva woont...
Daar zat de rest van de bende me op te wachten.


Een filmpje met het thema werd me getoond... Anke vertelde een prachtig sprookje waar Peter en ik de hoofdrol in speelden. En waar de koningin werd vertolkd door niet minder dan Peter zijn mama, die me aan opdrachten hielp om een goede prinses voor Langie-land te worden...
En daar hoort natuurlijk ook verkleden bij... Mijn hofdames, die je hierboven ziet kregen elk een lint met de slogan 'Nu vrij en blij, straks oud en getrouwd!'...
Zelf werd ik in iets andere kleding gehuld... :)


En hoe het verhaal verder liep... Dat kom je te weten van zodra ik wat meer foto's vastkrijg van mijn hofdames!! ;)

2 opmerkingen:

  1. Ben benieuwd naar het vervolg! En nu maar aftellen hè naar 'the day', genieten maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zet mijn foto's straks op mijn laptop en zal je de leukste doormailen :-) vooral dé facebook profiel foto van de voormiddag zal het goed doen op deze blog denk ik ;-)
    x Veva

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)