woensdag 21 september 2011

Optimistisch...

We blijven lachen.
Het mocht niet baten. Terwijl iedereen zegt... wat maakt die onnozele 30cm uit in de voorste hoek van het huis? Blijft de buur het koppig volhouden. Wij moeten inkrimpen.
Zijn angst... dat wij met onze auto tot achter zullen willen rijden, en dat er dan later onenigheid zou ontstaan over de reeds uitgeschreven perceelsgrens. Hij voelde zich op zijn tenen getrapt omdat wij ook een landmeter aanstelden... Heb je dan geen rechten meer?
En met de auto tot achter kunnen rijden, daar moeten wij hem nu dankbaar voor zijn... Je moet me eens zeggen waarom we dat nodig zouden hebben, aangezien we vooraan een oprit zullen plaatsen waar zo'n 5 auto's zullen kunnen staan...
En dan nog een andere mening die niet echt op zijn plaats was... Jullie moeten een kelder zetten! Je gaat het je nog beklagen... Ja heb jij in je bos misschien een geldboom staan?
Dan zullen we nog maar zwijgen over het feit dat hij elke keer opnieuw aanhaalt dat hij het voor 6.000.000 BEF had kunnen kopen... Wel we zitten er niet veel boven, maar dat hoeft hij niet te weten.
En als hij het had gekocht, dan zou hij enkel de achterkant optrekken... Waarvoor is die zijbouw nodig...
Tja... Het enige wat hij krijgt... zijn jonge buren die nooit een toegeving zullen doen, wanneer hij ooit met een blad komt zwaaien.
Laten we hopen dat we toch verder kunnen en dat we niets moeten gaan bijhuren... want wie er in thuis is, weet hoe kostelijk het is om een lening en huur te moeten betalen... Of waarom denken ze dat wij op een ruwbouw wonen??

Maar één van de kinderen in de klas zong heel de tijd... 'Een opti- opti- optimist...' Ik zal dat voorbeeld maar volgen zeker... :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)