zondag 18 september 2011

Wie hard roept...

krijgt wat die wil? :)
Een tijdje terug nog op zoek... en niet vorige week, maar de week daarvoor gebeld om op maandag al weer aan de slag te kunnen.
Een klasje, maar dit keer een beetje bijzonder... :) En hoe moeilijk ik het in het begin van de week vond... Hoe meer ik het nu begin te appreciƫren en er van kan genieten.
Een vervanging die zou duren tot aan de paasvakantie. Maar heel misschien verlengd wordt tot aan het einde van het schooljaar. Het maakt mij niet zoveel uit. Ik ben bezig en geniet terug.
Meer moest ik niet hebben... :)

Maar het nadeel is nu wel... Dat ik minder tijd heb om me weer eens lekker uit te leven op de naaimachine. Hopelijk kan ik nog vaak iets maken...

Enne dat ik niet veel tijd heb, da's niet enkel door het werk hoor.
De afspraken die we hebben voor de verbouwingen en het bijkomende wijkagent-bezoekje zitten er ook voor iets tussen.

De wijkagent, omdat er een missing blijkt geweest te zijn met de afmetingen van ons stuk grond. Hopelijk komen we er morgen over uit of we de bouw kunnen voortzetten of dat we een stuk moeten inkrimpen met de woning. Maar ik hou de moed er in. Met een beetje geluk kunnen we toch snel weer verder en kost het ons niet te veel aan extraatjes met de graafwerken die inmiddels al gebeurd waren en waarschijnlijk moeten aangepast worden...

Je hoort me wel zodra wij meer weten... Duimen voor ons morgenavond om 19u! Wie weet helpt ons dat verder! :)

3 opmerkingen:

  1. Super dat je weer aan het werk bent! En ik duim voor goed nieuws morgenavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel succes met je job!
    Wij duimen mee! Voor positief nieuws morgenavond...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)