dinsdag 6 maart 2012

De laatste verjaardag...

met z'n 2tjes... Volgend jaar zal ons kleintje mee kunnen genieten van het feestvieren.

27 jaar geleden geboren... En gisteren dacht ik nog even dat de geschiedenis zich zou gaan herhalen met die sneeuw her en der in het land. Maar gelukkig is het zo ver niet gekomen en krijg ik in de plaats een stralende dag cadeau met blauwe hemel en zon... mmmmh! Heerlijk!

27 jaar geleden schoven mijn ouders met hun wagen over het wegdek richting het ziekenhuis... En jawel ze haalden het. Want enkele uren later was bibi hier geboren.

27 jaar om te vieren... En dat wil ik doen met een kleine give-away.

Wie zin heeft om er eentje te winnen, die moet gewoon even een berichtje laten onder deze post. Je mag altijd een linkje op je blogje plaatsen, maar niets is verplicht.

Onlangs heb ik geleerd hoe een vlaggenlijn te maken. En voor de winnaar wil ik een gepersonaliseerde maken. Laat me ook even weten welke kleuren je heel graag ziet en ik zoek in mijn stoffenbakken de leukste combinaties samen.

De maand maart duurt nog lang... dus ik maak de winnaar bekend tegen zaterdag 31 maart 2012.

34 opmerkingen:

 1. De maand maart is hier een verjaardagsmaand, mijn dochterken, mijn oudere broer (hij wordt 60), een neef, een tante en ikke ook nog, en één van dees wordt er een kindje verwacht bij mijn neefje, dus maart = feestmaand, vlaggenlijn is welkom... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik waag ook een kansje :-) En natuurlijk ook: gefeliciteerd en hipperdepip!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dikke proficiat! bij mij is het morgen ook zover :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. april is bij ons de maand met verjaardagen en dan nog enkele dagen achter elkaar soms (26-27-28). Give-away tegen eind maart is dus ideaal (tip tip ;o) )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, ook hier is maart de feestmaand. Iedereen binnen ons gezin, behalve mijn zoontje ocharme, en dan nog mijn schoonzus, een resem neefjes, nog wat vrienden. Kortom: een drukke maand. Ik ben momenteel zelf een vlaggenlijn aan het maken voor de dochter haar verjaardagsfeest op zondag. Maar voor de zoon, eind oktober, heb ik nog geen. Dus een vlaggenlijn voor een stoere jongen, in stoere kleuren, wil ik wel winnen! Nog een fijne dag gewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh superfijn!! ik hou van alle kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik doe ook graag mee! Iets voor mijn 2 jongens zou tof zijn, hoewel ik nog helemaal niet een verjaardagen wil denken (de jongste is binnenkort al een maand, help!)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hallo, gelukkige verjaardag hoor.
  Ik doe graag mee voor een fleurige vlaggenlijn in felle kleurtjes. groeten katrientje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ideaal om op te hangen aan de ingang van de Halve Maan waar dochterlief haar lentefeest geeft in mei :-)
  Ik doe dus graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd! En ik doe graag mee voor de vlaggenlijn :-). Wat betreft de stofjes of kleuren: ik laat me graag verrassen

  BeantwoordenVerwijderen
 11. hieperdiepiep Hoera en geniet nog van die laatste verjaardag met zijn 2!!!! en ik hoop dat ik hier eindelijk eens iets win, zou leuk zijn voor omhoog te hangen als de kindjes verjaren!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jill Boeykens: "Joepie, een vlaggenlijn, het zou leuk zijn er eentje te hebben met de namen van mijn 4 kinderen maar dat is een beetje veel werk zeker ;-). Dan kan hij dienen voor elke feestje. Ik hou van paars, geel, groen en turquoise maar als je het aan de kinderen vraagt zal het enerzijds blink blink, glitter, roze en bloemetjes zijn en aan de andere kant zo cool mogelijk. Gelukkige verjaardag!"
  (Liet me weten dat je geen reactie kon plaatsen.)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte! Hier is het ook prachtig weer, dat viert toch wat fijner toch? Een vlaggenlijn voor de dochters zou leuk zijn, met bloemetjes en roze tinten bijvoorbeeld. Groetjes Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Proficiat! Ik laat me graag verrassen qua kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hieperdepiep, gelukkige verjaardag!!!
  Veel kleurtjes, vrolijke kleurtjes, maar het meest vrolijk word ik van groen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. hey , gelukkige verjaardag ! hier zijn er vandaag ook 2 jarigen in de familie :-) een vlaggenlijn zou super leuk zijn om bij de geboorte van mijn zoontje (in augustus ;-)) in het ziekenhuis omhoog te hangen ! kleurtjes die wij gaan gebruiken zijn : oranje , lime groen, bruin en wit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Proficiat! Gelukkige verjaardag!!! Ik wil graag een vlaggenlijn voor mijn dochtertje, ik heb hier al vlaggetjes geknipt, maar ze zijn nog niet gestikt geraakt. Ik hou van felle kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. eerst en vooral een super gelukkige verjaardag ! ten tweede proficiat dat je een kindje gaat krijgen ! ten derde ik doe doodgraag mee aan je leuke give away. Ik hou van vrolijke zomerse kleuren ! Ik verjaar binnen twee maand en wil tuinfeest houden dan komt zo een vlaggelijn wel van pas !groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Veva Daniels: Voor mij maken de kleuren en stofjes niet uit, ik laat dit over aan uw alzienend oog :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. 1: Gelukkige verjaardag!! Die van maart zijn de goei hé ;)
  2: nog eens proficiat met de baby, ze gooien mij rond de oren met zwangerscappen tegenwoordig. Mijn beste vriendin is uitgeteld voor binnen 2 maanden. SPANNEND!!!!
  3: De kleuren maken niet uit, zo kleurrijk mogelijk :) (voor in de klas mogen veel kleurtjes hé)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Gelukkige verjaardag! Laat je maar eens lekker gaan! Ik doe graag mee met je give-away! ( en laat me graag kleurrijk verrassen)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Gelukkige verjaardag!! Laat je maar eens goed in de watten leggen! Klinkt toch wel best spannend he, zo de laatste verjaardag met z'n tweetjes?
  Kleurtjes? I love surprises :-)
  Drie dikke verjaardagskussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Oh ja, geniet er maar van, eens die kleine ukkepuk er is, heb je alleen maar oog voor dat dutske...die van ons in nog net geen 9 maanden en ik kan je verzekeren dat die 9 maanden veel veel sneller omgaan dan de 9 maanden dat ze in mijn buik zat, geniet van jullie 2 en de rustmomenten...En dus ook van je hieperdepiep verjaardag! Super dat je dat linkt aan een weggevertje, ik doe heel graag mee, ik maakte al eens een vlaggenlijntje maar die werd ingepalmd door het dochtertje van mijn zus. en welke kleur...rood of een verrassing, kijk maar, ik duim alvast voor het winnen ervan ;) Groetjes en geniet nog lekker van je verjaardag en je zwangerschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. hip hip hoeraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
  Ik wil gewoon eens heel graag iets winnen en dan geef ik een festje met leuke vlagjes! :)
  Ik zie heel graag turquoise, fel groen en paars.
  Dikke zoen x An

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een fantastisch gelukkige verjaardag gewenst!!
  Ik doe heel graag mee, en plaats een linkje op http://nienkemaakt.blogspot.com !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een gelukkige verjaardag. Ik waag ook een kansje en heb een linkje op mijn blog geplaatst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. aangezien ik jarig ben op 5 maart, zou dit een ideaal (laat) verjaardagscadeau zijn...geniet nog verder van de schoonste maand van't jaar ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Geniet van je verjaardag! Mijn kleurkeuze is blauw of geel, of de combinatie ;-) Ik plaats met plezier een linkje op onze blog! En ik wens je nog een voorspoedige zwangerschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ik doe graag mee...mijn kleur is roze en ik heb twee meiden dus een roze verjaardagsslinger zouden ze geweldig vinden..stipjes, streepjes, bloemetjes, sterren als het maar roze is!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. oh leuk, ik doe mee! kleuren... natuurtinten, bruin, mosgroen, grijzigeen blauwe tinten maak je mij blij mee hoor! We hebben hier alleen echte jongensslingers, zou best eentje vor mezelf willenin juni :)

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Leuk! een vlaggenslinger. Dat wil ik al zo lang maken, maar het komt er maar niet van. Misschien eentje winnen bij jou? Liefst een slinger die voor jongens en meisjes gebruikt kan worden...

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Oei, ik heb hier nog geen bericht achtergelaten ofwa! Natuurlijk wil ik vlagjes winnen. Alle dagen feest;)
  Voor mij groen en/of bruin en/of blauw. Ik ben geen moeilijke, toch?:)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Anne Rezette: "vlagjes zouden nooit mogen ontbreken op feestjes!"

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)