maandag 26 maart 2012

Het is hier stil...

Maar achter het scherm is het niet stil...

Terwijl de man met de externe firma (die ons helpt met de aannemers eens aan de tand te voelen en duidelijk te maken waar het allemaal op staat) samen zit, samen met alle aannemers... Begin ik rustig aan het appartement bezichtigenswaardig te maken voor de kandidaathuurders... want ten laatste eind mei 2012 willen wij terug ons huisje in. Dan is er nog tijd genoeg om het baby-leefbaar-klaar te maken.

Dus allemaal duimen dat de kandidaathuurder van vanavond gewoon onmiddellijk instemt met het appartementje en wij van de zorgen weer wat verlost worden.

En verder zit ik dan ook nog te werken aan de bruidsmeisjes-jurken van een vriendin haar trouw. En dat gaat goed... De dames staan prachtig in de jurken! Ik ben weer trots...

En daarbovenop probeer ik af en toe aan dat kleine prutsje in mijn buik te denken door soms eens iets te maken of te vinden of te winnen...
Ondertussen al 18 weken zwanger... het gaat vooruit... Zonder dat je het beseft vliegt de tijd eigenlijk wel...

We zijn ondertussen ook al bijna een jaar eigenaar van ons eigen huisje... 31 maart 2011 werd er getekend en dus zijn wij al bijna van ons eerste jaar lening af.

De appelboom aan de keuken krijgt al terug blaadjes en het kriebelt om in ons huisje te wonen en te genieten van ons gezinnetje... Om er samen gelukkig te worden.

En om het jullie niet te doen vergeten... Er is hier onder dit bericht een give away te winnen! Een gepersonaliseerde vlaggenlijn, dus reageren en wie weet word jij de gelukkige!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)