dinsdag 4 januari 2011

Mag het er eentje meer zijn....

Jeps bibi hier is heel blij... Na zo'n paar maanden GPS-loos door het leven te moeten (het afdankertje heeft het jammer genoeg begeven). Wat bij mij echt wel een ramp is! Heb ik er gisteren eentje gekregen tijdens een laat kerstonderonsje met mijn verloofde. ;)
Maar wat nu... Blijkbaar wisten die verkopers dat ik stilletjes aan de naaiwereld aan het verkennen was, want er zat geen beschermingshoesje bij. Dus ja nu eentje op maat maken, maar ik neem dit projectje er graag bij, want dan heb ik lekker toch geen saaie, zwarte GPS-hoes!
Met andere woorden, dankzij de fabrikanten van de GPS komt er nog een to do'tje bij op mijn waslijst.

Heeft er misschien iemand een tutorial hiervoor? Of een idee hoe er aan te beginnen? :)

7 opmerkingen:

 1. Deze is voor een camerahoes: maar werkt volgens mij even goed voor een gps: http://sew-mad.blogspot.com/2008/02/triple-c.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik volg dit mee, want ik zou ook graag een gps hoesje maken! Misschien gewoon maken zoals een fotocamera-hoesje, en de afmetingen aanpassen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of deze: http://www.makeit-loveit.com/2009/09/electronics-cozy.html

  BeantwoordenVerwijderen
 4. of nog: http://sewmamasew.com/blog2/?p=740

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ma schitterend! :) Eentje zal alvast dienst kunnen doen. Ben zelf benieuwd hoe het gaat/zal worden en moet nog een zeer gepast stofje vinden! :) Iets met auto's zal het zeker moeten worden... :)
  En nog nadenken over hoe ik een stevige voering ga maken, want hij moet tegen een stootje kunnen... Allemaal te danken aan mijn onhandigheid...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vlieseline H630 geeft al een goede versteviging. (deze kan je ook gebruiken voor het pyramidetasje) Te kkop bij Veritas of Hexagoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De sew mama sew versie had ik in gedachten al verzonnen... Maar ja dan die uitwerking... Mercikes CreaKir! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)