vrijdag 1 april 2011

We have a winner...

Jep... Het is de dag van het uitreiken van de Give Away. En om je te laten zien dat het geen 1 april-grap is, ben ik er wat vroeg bij. Er is dan ook niets leukers dan het uitdelen van cadeautjes!

Briefjes schrijven en dan plooien...

24 namen echt deel, 2 anderen gaven jullie een extra kans... Toch lief van Handige An (die ook een leuke give away heeft op haar blogje) en Katrien a.k.a. Vrollie (waar ik de toffe tutorial voor het naaldenboekje vond)...


Omdat het bijna Pasen is, werd het dit keer geen washandje, maar een mandje! De paashaas controleerde even op het aantal...En dan de aanstaande... Die bedlegerig is geworden sinds zijn ingreep. Ale, hopelijk mag hij snel terug gewoon liggen, zitten, stappen... Enkel zijn hand zie je op de foto, de rest was niet voor publicatie vatbaar.
Het moment suprême...


Hou ik je nog langer in spanning... Of laat ik nu gewoon die laatste foto zien?
Jep Poppedijne... Nu rest jou enkel nog de taak om mij jouw adres door te sturen. Zodat ik dit naaldenboekje per post kan opsturen naar jou...
Dit mag je naar katrien.roosen@hotmail.com sturen.

En aan alle anderen wil ik graag nog even zeggen... Bedankt voor het reageren op mijn give away! Ik vond het weer super en zal er zeker weer eentje klaar hebben tegen dat er zo'n 75 volgertjes op mijn pagina staan... :) Dan heb ik nog wat tijd om na te denken! :)

8 opmerkingen:

 1. Whow, ik heb gewonnen. Wat leuk! Normaal win ik immer nooit wat. En weet je wat, Katrien, ik vind het echt een heel leuk kadootje. Bedankt en nog veel succes met de blog,
  Nicky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan! :)
  En zo zie je maar... er is altijd een ooit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat jammer, maar gefeliciteerd Poppedijne!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet het niet zeker maar ik geloof dat het een stofje van Michael Miller is. Ik heb het geloof ik toendertijd (een jaar geleden of zo) gekocht op de site, http://www.bouillon-de-couture.fr. Ik heb er gekeken maar ze hebben het niet meer. Maar het staat me bij dat ik het laatst heb gezien. Het kan ook zijn dat ik het bij vanmarieke. Ik weet het dus gewoon niet meer. Kom ik het nog weer eens tegen dan zal ik het je laten weten.
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb net nog eentje met vogelkes van bij vanmarieke gekocht, maar het is niet die. Fijn dat je het me wilt laten weten moest je het nog eens terugvinden... :)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)