donderdag 8 september 2011

Op herfstige dagen...

maken we herfstige kleren... :)
Ik zag het stofje op Vermiljoen en ik vond het iets hebben... Maar meestal als ik niet zeker ben, bestel ik maar een half metertje. Dus ook hier was dat het geval, waardoor ik er enkel maar een maatje 92 uitkreeg.
Op de foto zie je het niet echt vind ik... Maar in het echt zijn de kleuren echt heel mooi in harmonie... Het gelige wordt opgefleurd door de rode polkadots-biais.
Een applicatietje op het zakje (en ook het zakje) vond ik hier noodzakelijk... Om de 'eentonigheid' van de jurk te doorbreken. Maar 't is moeilijk om een goede applicatie te vinden... Eerst wou ik iets met een parapluutje, of een appeltje, of een paddestoeltje... en ik zocht het internet af. Maar meestal zijn de applicaties om en bij de 10cm... wat toch wel te groot was voor dit zakje... En toen ik in mijn schuifje neusde, vond ik dit leuke hamstertje, of spitsmuisje... en dat was het! Het moest er op! :)

Ik ben er echt trots op... Dit keer mooi afgewerkt met de overlock (voor ik begon te naaien), zonder veel problemen in elkaar gestoken (ok 't is dan ook wel een simpel patroontje, maar dan nog...).
Enkel nog een knoopje op de achterkant en het is volledig af... :)En terwijl ik lekker binnen achter mijn machines zit... Werken de grote machines buiten... :)

Graven van put voor regenwaterton...

Regenwaterton... zo'n 10.000 liter...

Eerst zand bijgooien... Nu zijn ze het aan het leegmaken! :)

Alle planten weg...

De put bijna klaar... Alleen nog hels kappen op de ijzererts! :) Jep 't is nen scherpen heuvel ;)

5 opmerkingen:

 1. Prachtig kleedje! Ik zag het stofje ook al 'in 't echt' en het is inderdaad heel mooi! Goede smaak!
  Amai, grote werken bij jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jep ze zijn eindelijk begonnen... :) Binnen twee maanden is het al niet meer te herkennen (nu al niet meer... maar dan helemaal niet meer... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Over regen moet je je geen zorgen maken. Die put zal zo wel gevuld zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)