maandag 16 mei 2011

En er komt er nog eentje bij... eentje maar...

Peka blijft maar groeien... :) Hij blijkt een vinnig katje te zijn uit het nest.
En hij vormt een groepje met het roske en met Punk.
Het roske was al voor de geboorte gereserveerd. Punk die bleef zo'n beetje achterop.
En omdat Punk zo lief en schattig is en eigenlijk ook al van in het begin mijn hartje had gestolen... maar ja ik moest een keuze maken, er mocht er maar eentje...
Maar na eventjes zagen... Is Punk nu ook gereserveerd voor ons.

Peka weten jullie nu al waarom die naam... Punk is eigenlijk ook wel goed gevonden...
Ze heeft namelijk een ros streepje op haar kopje. En lijkt hierdoor net een punkertje.
En ja P&P is toch ook mooi?

Hier Punk (nog erg jong)
En daar zie je Peka die recht in de lens kijkt... :)


Kleine Punk die een beetje geduwd wordt door het roske... En peka die naar de rand van de mand toe loopt... :)
Ik kan alvast niet meer wachten tot die twee katjes bij ons komen... :) Dat is het minder leuke aan een appartementje waar geen huisdieren op mogen... Een maand langer wachten...

En die give-away komt er aan... Echt waar! :)

5 opmerkingen:

 1. Leuk dat je er 2 neemt. Wij hebben er ook 2, Joppe en Max, en hoe die met elkaar spelen. Schattig, echte broederliefde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n schatjes zijn het toch! 2 is wel zo leuk. Wij hadden 2 zusjes, ze zijn 18 en 19 jaar geworden. Hopelijk kunnen jullie minstens zo lang van P&P genieten. Veel plezier als ze er straks zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi mercikes allebei! :) Ik vond 1 ook maar alleen... en de toekomstige kon er blijkbaar beter mee om dat er nog een tweede zou bijkomen... :) Broer en zus... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk dat je Punkie erbij genomen heb. Het is veel leuker voor de katjes als ze met twee zijn.Pas wel op hé dat je ze snel laat castreren want je wilt geen kindjes van broer en zus en ze zijn sneller geslachtsrijp dan je denkt (vanaf 4 maand soms al) Punkie is een tortie dames en die zijn gekend voor hun hevig karaktertje. Je gaat zeker enorm veel pret beleven met dit duo. Een goede raad,zorg dat je ze s'nachts terug binnen haalt voor het slapen gaan.Ik heb m'n katten dat geleerd door als ze thuiskomen ze eten te geven. Ze weten dat heel goed. Thuiskopen= eten krijgen. Nog beter is ze altijd binnen houden dan ben je zeker dat ze er nog zijn als je s'avonds thuis komt.Maar dat zal vast ijdele hoop zijn.Laat ze alvast de eerste 6 weken niet buiten als je niet wilt dat ze verloren lopen.
  Het is in elk geval een heel schattig duo.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je wel Poppedijne voor de informatie. Zeker heel bruikbaar en ik denk dat ik nog vaker informatie bij poezendames ga opzoeken. :)
  Nu je dat over Punk vertelt, heb ik nog meer zin om dit duo in huis te hebben.
  De gemeente waar we gaan wonen doet een actie rond sterilliseren en castreren. We gaan ons hier zeker en vast in informeren. Zij doen ook een tussenkomst bij deze operaties bij katten. Dus dat is ook weer mooi meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie is altijd fijn, dank je wel! :)